Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/heidibeyer.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/heidibeyer.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Lidt om mig - Heidi Beyer hair studio
71 90 25 90 heidi@heidibeyer.dk

Lidt om mig:

Mit navn er Heidi Beyer. Jeg er født i 1976 og udlært som frisør i 1998, så jeg har efterhånden en del års erfaring i faget. Efter jeg blev udlært, har jeg arbejdet i forskellige saloner og samlet værdifulde erfaringer til, hvordan mit koncept skal være. I 1999/2000 tog jeg uddannelsen som make-up artist, som jeg lejlighedsvis bruger, særligt i forbindelse med opsætning af hår.

I 2008 åbnede jeg min egen salon på Store Torv i Århus. Der var tale om esmuk og atmosfærefyldt salon fra 1916. Gennem mine otte år i salonen på Store Torv i Aarhus fik jeg masser af god erfaring, og ikke mindst mange skønne og trofaste kunder. Med to små børn i huset besluttede jeg i efteråret 2016 at sælge salonen på Store Torv for at starte et nyt kapitel som selvstændig frisør i Lystrup, hvor jeg bor med min familie. På den måde har jeg i 2017 skabt en moderne og indbydende salon i tilknytning til vores private bolig i Lystrup.

Venlig hilsen
Heidi Beyer